Velkommen til Velostrada

Min handlevogn (0) kr 0,00
Min handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.

Vittoria Pavé 25mm Tubular

Hurtigvisning

Punkteringsikkerheten, den lave rullemotstanden og den høye komforten gjør Vittoria Corsa SR er proffenes valg.

kr 699,00

* Obligatoriske felt

kr 699,00

Produktbilder

Detaljer

De fleste proffen bruker tubulardekk. Det er det flere årsaker til. At man kan kjøre med mindre lufttrykk og mindre fare for klempunktering er to gode argumenter. Et annet godt argument er sikkerheten. Med tubular kan du faktisk sykle et stykke med flatt dekk om du er forsiktig. Punkterer du i høy hastighet eller svingete vei har du betydelig bedre kontroll med et tubular- enn med. clincherdekk. Blant proffen er det ikke uvanlig at rytter unngår å tape tid ved at de klarer å holde seg med hovedfeltet til mål om de punkterer på slutten av en etappe.

Vittoria Corsa SR Tubular er konstruert med Corespun kjerne med 320 TPI(antall trå per tomme). Tråen brukt i kjernen er lager med en polyesterkjerne med bomullstrå spunnet rundt. 320 TPI er den høyeste tettheten i bruk på markedet i dag og bidrer til et mer responsivt dekk. Dette kan forklares med at mer armering og mindre gummi gir økt respons. På samme måte som en dyr karbonramme med mye karbonfiber i gir bedre respons enn en rimelig ramme med mindre karbonfiber i. Rundt kjernen er det brukt latex gummi med høy elastisitet for at dekket skal ta ujevnheter så mykt som mulig, ha best mulig grep i svinger og minimal rullemotstand.

Rundt kjerner har Vittoria Corsa SR to typer gummiblandinger. I midten av rullebanen har dekket en hardere blanding for å redusere rullemotstanden og minske slitasjen. På sidene av rullebanen er brukt en myker gummi for å øke veigrepet. Vittoria har kalt gummiblandingen Isogrip SC. Isogrip SC øker både holdbarheten og ytelse.

Under rullebanen har dekketet et lag med PRB 2.0. Dette er en gummiblanding som inneholder aramidfiber som gjør dekket opptil 40% mer motstandsdyktig mot kutt og punkteringer. Det var dette dekket som ble brukt under Paris-Roubaix i 2010 og har den samme teknologien Vittoria bruker på de nye dekkene de gir sine sponsede lag til brosteinsklassikerne som Paris-Roubaix.

Vittoria Corsa SR Tubular dekk har svart rullebane med naturlig latex sidevegg. Dette dekket er et utmerket allværs racing dekk og kommer til rette på alle typer asfaltunderlag.

Spesifikasjoner
Type Pariser/Tubular
Konstruksjon Corespunkjerne med 320 TPI og med polyesterkjerne og bomullstrå.
Materiale Isogrip gummiblanding
Dimensjon 700x25mm
Vekt 270 gram
Lufttrykk 8-14 bar/115-200 psi
Punkteringssikkerhet PRB 2.0
Ventil 42 mm
Farge Svart/grønn

Bruk mellomrom for å adskille stikkord. Bruk appostroff for fraser.