Velkommen til Velostrada

Min handlevogn (0) kr 0,00
Min handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.

Reklamason

   

Reklamasjon & Garanti

For å gi deg full trygghet ved kjøp av våre hjul gir vi deg en 2 års gratis serviceavtale. Om du trenger å stramme eiker, rette hjul eller bytte lager de to første årene er det gratis. Med denne avtalen vil vi at du skal føle deg trygg på å bruke våre hjul både på trening og ritt. Om du skulle være nødt til å bruke garantien må du som kunde stå for fraktkostnaden om ikke hjulene kan leveres og hentes hos oss. Serviceavtalen gjelder mellom Velostrada og kjøper. Om kjøper videreselger hjulsettet frafaller serviceavtalen.

Vi er en norsk nettbutikk og da gjelder norsk kjøpslov. Det vil si at du har 2-års reklamasjonrett på alle produkter kjøpt hos oss. Du kan lese våre kjøpsbetingelser her.

Skulle du være uheldig å motta en vare det er feil med eller ønsker du å reklamere på en vare kjøpt hos oss? 
Meld fra til kundeservice så tar vi kontakt med deg.
Når du fyller ut skjemaet er det viktig at du oppgir ditt ordernummer, hvilken vare det gjelder og hva som er feil med varen. Har du mulighet er det fint om du sender med et bilde av feilen på produktet. Vi så sende deg en returseddel du bruker når du sender varen tilbake til oss. 

Ved reklamasjon gjøre vi en vurdering av produktet, i noen tilfeller må vi sende reklamasjonen videre for en vurdering hos leverandøren. Har du vært så uheldig å oppleve dette vil vi gjøre vårt ytterste for at dine belastninger skal bli minst mulig. Gjelder det hjulsett kjøp hos oss vil vi om mulig tilby deg å låne ett sett av oss så lenge.

Dine meninger som kunde vurderes høyt derfor ber vi deg om å kontakta oss med en gang når du får problemer med et produkt du har handlet hos oss. Når vi har mottatt din reklamasjon jobber vi for å få behandlet den så fort som overhode mulig.
Vi gjør oppmerksom på at reklamasjonsretten gjelder produktsjonsfeil på varen og ikke feil forårsaket av normal slitasje, elding eller feilbruk. En reklamasjon skal gjøres så snart som mulig etter at feil oppdages. Du kan reklamere på en vare inntil to år etter at du som kunde mottok varen.

Med vennlig hilsen
Cato Solberg
Velostrada