Velkommen til Velostrada

Min handlevogn (0) kr 0,00
Min handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.

Om oss

   

 

Velostrada er en nettbutikk som ble lansert i starten av juni 2014 med fokus på salg av egne karbonhjul bygget i Kina. Hjulene er bygd med deler fra kjente merker som Sapim, Pillar, Edco, DT Swiss, Novatec og Bitex.

 

Vårt mål er å tilby kvalitetsprodukter til lavest mulig pris og med den service og kundebehandling vi selv ønsker å få når vi handler. For oss er du det viktigste. Vi skal gjøre alt i vår makt for at du skal bli så fornøyd at du ønsker å handle hos oss igjen, og i tillegg ønsker å anbefale Velostrada for bestemora di.

 

Det vil si at når vi forhandler oss frem til lavere innkjøpspriser skal det komme deg til gode. Når du ikke får informasjonen du ønsker gjennom å lese vareteksten eller spesifikasjonen, så kan du bare sende oss en mail, så skal du få svar. Vel, vi kan ikke garantere at vi ikke kan bli satt fast på noe, men gjør vi det, kommer vi til å holde på til vi kan gi deg et godt svar. Vår tanke er at når vi finner svar på noe vi ikke visste, så har vi også lært noe.

 

Vårt hovedprodukt er våre egne karbonhjul. Disse har vi testet ut i flere år og dette er noe vi fortsetter å gjøre daglig gjennom vår faste testsyklist, Sondre Unnestad, som er en ung og lovende fulltidssyklist. I tillegg til karbonhjulene er vårt mål å levere alt som har med hjul og drivverk å gjøre. Det vil si dekk, slanger, kjeder, kassetter, drev, ventilforlenger, osv. Vi har fortsatt en stor jobb å gjøre for å komme dit vi ønsker, men vi jobber målbevisst og tar ett skritt av gangen.

 

I tillegg vil vi hele tiden være på utkikk etter partikjøp med priser som gjør at våre kunder føler at de har gjort et kupp.

 

Å ha en nettside som fungerer bra, med varetekster som gjør at du føler deg trygg på hva du handler er avgjørende for oss. Vi vil derfor kontinuerlig jobbe med å forbedre nettbutikken. Dine tilbakemeldinger om brukeropplevelsen er derfor gull verdt for oss.

 

Vi håper du finner et hjulsett du ønsker til en pris som passer deg.

 

Ønsker du å følge med på nyheter og annen matnyttig informasjon fra oss, anbefaler vi deg å følge oss på www.facebook.com/velostradano.