Velkommen til Velostrada

Min handlevogn (0) kr 0,00
Min handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.

Landevei

38 produkt(er)

Rutenett  Liste 

Definer synkende sortering
 • Ønsker du et hjulsett du kan holde høy hastighet med, klatre raskere med og spurte hardere med er Performante 38mm clincher hjulsettet for deg. Performante-serien er lette karbonhjul til trening og ritt og som er så rimelig og solide at du også tør å bruket dem til å sykler til og fra jobb? Performante-serien har fullkarbon felger og er designet med et kompromissløst aerodynamisk design for stor fart i landeveisritt og på tempo- og triathlon-etapper.

   

  kr 6 999,00
 • Ønsker du et hjulsett du kan holde høy hastighet med, klatre raskere med og spurte hardere med er Performante 38 mm tubular hjulsettet for deg. Performante-serien er lette karbonhjulsett til trening og ritt og som er så rimelig og solide at du også tør å bruket dem til å sykler til og fra jobb? Performante-serien har fullkarbon felger og er designet med et kompromissløst aerodynamisk design for stor fart i landeveisritt og på tempo- og triathlon-etapper.

   

  kr 6 999,00
 • Ønsker du et supersolid hjulsett bygd for rufsete forhold er Performante 38 hjulsettet for deg. Settet har 28mm bredde noe som gir deg mulighet til å kjøre med veldig brede dekk. Dekk med 28-36+mm bredde er helt ideélt og egentlig er det ramma på sykkelen din som setter begrensningene. Med dette hjulsettet kan du holde høy hastighet selv med svært rufsete underlag. Så har du lyst til å prøve deg i amatørutgavene av brosteinsklassikerne er dette settet for deg.  

   

  kr 7 699,00

38 produkt(er)

Rutenett  Liste 

Definer synkende sortering