Velkommen til Velostrada

Min handlevogn (0) kr 0,00
Min handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.

Landevei

37 produkt(er)

Rutenett  Liste 

Definer synkende sortering
 • Ønsker du et hjulsett du kan holde høy hastighet med, klatre raskere med og spurte hardere med er Performante 38mm clincher hjulsettet for deg. Performante-serien er lette karbonhjul til trening og ritt og som er så rimelig og solide at du også tør å bruket dem til å sykler til og fra jobb? Performante-serien har fullkarbon felger og er designet med et kompromissløst aerodynamisk design for stor fart i landeveisritt og på tempo- og triathlon-etapper.

   

  kr 6 999,00
 • Ønsker du et hjulsett du kan holde høy hastighet med, klatre raskere med og spurte hardere med er Performante 38 mm tubular hjulsettet for deg. Performante-serien er lette karbonhjulsett til trening og ritt og som er så rimelig og solide at du også tør å bruket dem til å sykler til og fra jobb? Performante-serien har fullkarbon felger og er designet med et kompromissløst aerodynamisk design for stor fart i landeveisritt og på tempo- og triathlon-etapper.

   

  kr 6 999,00
 • Ønsker du et hjulsett du kan holde høy hastighet med, klatre raskere med og spurte hardere med er Performante 50mm clincher hjulsettet for deg. Performante-serien er lette karbonhjul til trening og ritt og som er så rimelig og solide at du også tør å bruket dem til å sykler til og fra jobb? Performante-serien har fullkarbon felger og er designet med et kompromissløst aerodynamisk design for stor fart i landeveisritt og på tempo- og triathlon-etapper.

   

37 produkt(er)

Rutenett  Liste 

Definer synkende sortering