Velkommen til Velostrada

Min handlevogn (0) kr 0,00
Min handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.

Clincher

4 produkt(er)

Rutenett  Liste 

Definer synkende sortering
 • Ønsker du et supersolid hjulsett bygd for sykkelkrossrufsete forhold er Ciclocross 38 hjulsettet for deg. Settet har 28mm bredde noe som gir deg mulighet til å kjøre med veldig brede dekk. Dekk med 28-36+mm bredde er helt ideélt og egentlig er det ramma på sykkelen din som setter begrensningene. Med dette hjulsettet kan du holde høy hastighet selv med svært rufsete underlag. Så har du lyst til å prøve deg i amatørutgavene av brosteinsklassikerne er dette settet for deg.  

   

  kr 7 499,00
 • Ønsker du et supersolid hjulsett bygd for rufsete forhold er Performante 38 hjulsettet for deg. Settet har 28mm bredde noe som gir deg mulighet til å kjøre med veldig brede dekk. Dekk med 28-36+mm bredde er helt ideélt og egentlig er det ramma på sykkelen din som setter begrensningene. Med dette hjulsettet kan du holde høy hastighet selv med svært rufsete underlag. Så har du lyst til å prøve deg i amatørutgavene av brosteinsklassikerne er dette settet for deg.  

   

  kr 7 699,00
 • Med bedre produksjonsteknikk har felgene blitt stivere, ennå mer solide og fått bedre finish. Med bedre produksjonsteknikk har felgene blitt stivere, ennå mer solide og fått bedre finish. Med disse forbedringene har vi fått Superleggera-modellene testet og godkjent av UCI(Det Internasjonale Sykkel Forbundet). 

  kr 8 899,00

4 produkt(er)

Rutenett  Liste 

Definer synkende sortering