Velkommen til Velostrada

Min handlevogn (0) kr 0,00
Min handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.

Continental Grand Prix 4000 S II, 700C x 25mm landeveisdekk

Hurtigvisning

25mm bredde er proffenes nye favoritt. Det har vist seg at denne bredden ruller bedre ved at dekket "sluker" ujevnhetene i underlaget bedre enn smalere dekk. Dette gir høyere fart og bedre komfort. Continental GP 4000 S II er den siste modellen av det populære og flere ganger oppgraderte GP 4000. GP 4000 S II er også kjent for å være det beste clincher landeveissdekket Continental har å tilby.

kr 449,00
kr 449,00
Eller

Produktbilder

Detaljer

25mm bredde er proffenes nye favoritt. Det har vist seg at denne bredden ruller bedre ved at dekket "sluker" ujevnhetene i underlaget bedre enn smalere dekk. Dette gir høyere fart og bedre komfort. Continental GP 4000 S II er den siste modellen av det populære og flere ganger oppgraderte GP 4000. GP 4000 S II er også kjent for å være det beste clincher landeveissdekket Continental har å tilby. At det er det mest populære landeveissdekket på markedet og vinner av mange tester henger sammen med dekkets mange gode egenskaper. Erfaringer fra brukere og tester har vist at det sannsynligvis har den beste balansen mellom grep, rulle-, punkterings- og slitasjemotstand.

For å oppnå best mulig egenskaper bruker Continental Black Chili gummiblanding og Vectran-teknologi i GP 4000 S II. Black Chili er Continentals egen gummiblanding som består av nanometriske karbonpartikler. Black Chili gir dekket evnen til å tilpasse seg ujevnhetene i veibanen og dermed øke veigrepet i krevende situasjoner som høy hastighet i svingene og nedbremsinger. Black Chili reduserer også dekkslitasjen og dermed levetiden til dekket. Continental oppgir at Black Chili reduserer dekkets rullemotstand med 26%, gir 30% høyere friksjonsverdi(grep) og 5% lenger brukslengde. 

Vectran er en annen teknologi Continental bruker i GP 4000 S II. Denne teknologien øker dekkets punkteringsbeskyttelse ved at et 3-lags nett er lagt inn under Black Chili blandingen i selve dekkonstruksjonen. Dette nettet er et termoplastisk garn som er laget av et krystallpolymer. Fiberne nettet er spunnet av har egenskaper som lav vekt og fem ganger større strekstyrke enn stål.

Om du ønsker et raskt dekk som tilbyr bra punkteringsmotstand og godt grep på både tørt og våt føre er Continental GP 4000 S II et meget bra valg. Egner seg til trening og konkurranser.

 

GP4000

Spesifikasjoner
Type Clincher
Konstruksjon 3x330 TPI
Materiale Black Chili gummiblanding                          
Punkteringsbeskyttelse Vectran punkteringsbeskyttelse
Dimensjon 700 x 25mm
Vekt Produsenten oppgir 225 gram. Vi har målt det til 215 gram.
Lufttrykk 7,6-8,2 bar/110-120 psi
Farge Svart

Bruk mellomrom for å adskille stikkord. Bruk appostroff for fraser.