Velkommen til Velostrada

Min handlevogn (0) kr 0,00
Min handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.

2019 Superleggera 10C Platehjul clincher

Hurtigvisning


Vårt mål med Superleggera er å tilby hjulsett med topp kvalitet og finish som kan sammenlignes med de dyreste hjulsetten på markedet, men til en fornuftig pris.

kr 10 399,00

* Obligatoriske felt

kr 10 399,00

Produktbilder

Detaljer

rt mål med Superleggera er å tilby hjulsett med topp kvalitet og finish som kan sammenlignes med de dyreste hjulsetten på markedet, men til en fornuftig pris.

Vi har nå gleden av å presentere våre helt nye Superleggera 10C (clincher) platehjul for 2018. Med bedre produksjonsteknikk har felgene blitt stivere, ennå mer solide og fått bedre finish. Superleggera 10C er beregnet for tempo og kan også kjøpes som et sett sammen med Superleggera 7T forhjul.

Hvordan klarer vi å tilby hjulsett som kan sammenlignes med hjulsett til 2-3 ganger prisen? Det er to viktige årsaker til det. Den første er at vi gjennom flere år med testing av forskjellige kombinasjoner av felger, eiker og nav har nøye vurdert og valgt riktige komponenter i forhold til pris og kvalitet. Den andre viktige årsaken er at vi kjøper direkte fra fabrikk og på den måten slipper kundene å betale fordyrende mellomledd.

Når man skal velge seg et nytt hjulsett er det flere vurderinger som må gjøres. Et hjulsett har flere egenskaper og de må nøye settes opp mot hverandre for at du skal kunne velge det beste hjulsettet til ditt bruk. Noen har bestemte behov og vil ha et hjulsett som er lett, egner seg til klatring og påvirkes lite av sidevind. Andre ønsker et sett med høy profil som gir høy hastighet mens mange skal ha ett allround hjulsett.

Superleggera 10T er heldekkende clincher platehjul for tempo. Vekten er 1250±30 gr.

Les alle spesifikasjonene under "Spesifikasjoner" over tekstfelter.

Nav
Superleggera-serien leveres med solide nav fra samme produsent som produserer alle våre standardnav. Dette er solide taiwanprodusert nav med slitesterke lager fra velkjente Enduro og straight-pull eikeinnfesting. Det finnes mer info om navene og hjulene i spesifikasjonene.

Karbonfelgene
Alle Velostradas hjul har karbonfelger produsert for å tilfredstille de strengeste kravene til vekt, stivhet og kvalitet. Felgene er produsert i Kina i 100% karbon av beste kvalitet. Kvaliteten på materialet er helt avgjørende når man produserer karbonfelger og de tre viktigste stedene det produseres karbonfibermateriale er Japan, Taiwan og Kina.

Felgene er produsert i T700 og T1000 karbon fra japanske Toray som er verdens største produsenten av karbonfiber. Toray er beste på kvaliteten og er stor leverandør til både data-, bil- og flyindustrien, blant annet bruker Boeing Toray karbon i sine Dreamliner fly.

Bremsebelegg
Å kunne føle at man har full kontroll under bremsingen er en forutsetning både på trening og i konkurranse og et krav til gode landeveishjul. Sikkerheten er alfa-omega og derfor er bremsebelegg forsterket med et slitesterk og varmebestandig belegg som heter Basalt. Basalt er et fiber produsert på mineralet Basalt og har egenskaper som gjør det spesielt egnet til å brukes i bremsebelegg. Basalt gir høy friksjon og gir dermed også høy bremseeffekt. Høy bremseeffekt fører normalt til høyere temperatur som igjen fører til mindre bremseeffekt, men Basalt har også egenskaper som løser disse utfordringene. Med høy varmeisolasjonsevne, varmestabilitet og høy slitestyrke er Basalt et ideelt materiale å bruke i bremsebanen.

Design
Det elegant klassiskt design i sort og grå med UD matt overflate passer alle sykler uansett farge.

Hjulsettene leveres med hurtigkobling og bremseklosser beregnet for karbonfelg.


Her er hjelp til å velge det beste hjulsettet for deg.

Les her om hvor høy profil du skal velge?
Les her om du skal velge tubular eller clincher?

Spesifikasjoner
Felgmål 700C, effektiv felgdiameter(ERD)
Felgbredde 25 mm
Felg dybde Heldekkende platehjul
Type Clincher
Materiale T700 og T1000 karbon fra Toray
Bremsebelegg Basalt, 11 mm bredde.
Rundhet <0,5 mm
Offset, sidekast <0,2 mm
Maks lufttrykk 130 psi
Maks ryttervekt 110 kg
Vekt 1250g ± 30g
Dette følger med 1 stk hurtigkoblinger, 1 sett bremseklosser og1 stk eiker.
Kassett kompatibilitet Shimano 10/11 delt, Sram 10/11-delt og
  Campagnolo 10/11 delt
Finish UD Matt
Garanti 2 års garanti- og serviceavtale. Les mer her.
   
   
Navene  
   
Bak Superleggera R
Vekt: 235g
Lager 2 stk Enduro lukkede 6802 maskinlager i navet og 2 stk Enduro 6902 i kassettboss. Dim 6802: 15 x 24 x 5, Dim 6902: 15 x 28 x 7mm
Eikehull 24 stk. 2,4mm
Aksling Ø10mm AL7075
O.L.D. 130mm
P.C.D. Ø32mm og 52,5mm på drevside
F.T.F.  
Boss 6 Pawl(sperrer), Aluminium
Kassett kompatibilitet Shimano 8/9/10/11, Sram 8/9/10/11, Sram XD-drive, Campagnolo 9/10/11.
   
Hva er O.L.D., P.C.D. og F.T.F.?

Bruk mellomrom for å adskille stikkord. Bruk appostroff for fraser.

HER ER NOEN FLERE VARER SOM KAN VÆRE AV INTERESSE.