Velkommen til Velostrada

Min handlevogn (0) kr 0,00
Min handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.

2019 Performante 38mm clincher karbonhjulsett, 28mm bredde

Hurtigvisning

Ønsker du et supersolid hjulsett bygd for rufsete forhold er Performante 38 hjulsettet for deg. Settet har 28mm bredde noe som gir deg mulighet til å kjøre med veldig brede dekk. Dekk med 28-36+mm bredde er helt ideélt og egentlig er det ramma på sykkelen din som setter begrensningene. Med dette hjulsettet kan du holde høy hastighet selv med svært rufsete underlag. Så har du lyst til å prøve deg i amatørutgavene av brosteinsklassikerne er dette settet for deg.  


 

kr 7 699,00

* Obligatoriske felt

kr 7 699,00

Produktbilder

Detaljer

Ønsker du et supersolid landeveissett bygd for rufsete forhold er Performante 38 hjulsettet for deg. Settet har 28mm bredde noe som gir deg mulighet til å kjøre med veldig brede dekk. Dekk med 28-36+mm bredde er helt ideélt og egentlig er det ramma på sykkelen din som setter begrensningene. Med dette settet kan du holde høy hastighet selv med svært rufsete underlag. Så har du lyst til å prøve deg i amatørutgavene av brosteinsklassikerne er dette settet for deg.  

Den mest effektive oppgraderingen av sykkelen din er et lett og aerodynamisk hjulsett som tar med seg hastigheten du har opparbeidet gjennom å produsere watt ned i pedalene. Vårt mål med Performante-serien er at du skal har råd til et karbonhjulsett som gjør dette. Du skal kunne bruke det til trening og ritt, og det skal være så rimelig og så solide at du tør å bruket det til å sykler til og fra jobben.

Når man skal velge seg et nytt hjulsett er det flere vurderinger som må gjøres. Et hjulsett har flere egenskaper og de må nøye settes opp mot hverandre for at du skal kunne velge det beste hjulsettet til ditt bruk. Noen har bestemte behov og vil ha et hjulsett som er lett, egner seg til klatring og påvirkes lite av sidevind. Andre ønsker et sett med høy profil som gir høy hastighet mens mange skal ha ett allround hjulsett.

Performante 38C har 38 mm høy profil på både forhjulet og på bakhjulet. Vekten er 1460±30 gr.

Les alle spesifikasjonene under "Spesifikasjoner" over tekstfelter.

                          

Eiker
Alle våre hjul har eiker fra Sapim og på Performante bruker vi Cx-Delta som er en versjon av Cx-Ray som vi bruker på Superleggera.

Nav

Performante-serien leveres med solide nav fra samme produsent som produserer alle våre standardnav. Dette er solide taiwanprodusert nav med slitesterke lager fra velkjente Enduro J-bends eikeinnfesting.

Det finnes mer info om navene hjulene i spesifikasjonene.

Boss
Alle våre hjul har i år fått ny og bredre Anti-Bite konstruksjon. Bosset er som før produsert i aluminium, noe som førte til at kassetten lagde dype hakk i bosset. Dette problemet er løst med at det er lagt sporene er forsterket med tre spiler i rustfritt stål. Disse spilene klaret å stå imot belastningen fra kassetten og den forblir uskadd. 

Karbonfelgene

Alle Velostradas hjul har karbonfelger produsert for å tilfredstille de strengeste kravene til vekt, stivhet og kvalitet. Felgene er produsert i Kina i 100% karbon av beste kvalitet. Kvaliteten på materialet er helt avgjørende når man produserer karbonfelger og de tre viktigste stedene det produseres karbonfibermateriale er Japan, Taiwan og Kina.

Felgene er produsert i T700 og T1000 karbon fra japanske Toray som er verdens største produsenten av karbonfiber. Toray er beste på kvaliteten og er stor leverandør til både data-, bil- og flyindustrien, blant annet bruker Boeing Toray karbon i sine Dreamliner fly.

Bremsebelegg

Å kunne føle at man har full kontroll under bremsingen er en forutsetning både på trening og i konkurranse og et krav til gode landeveishjul. Sikkerheten er alfa-omega og derfor er bremsebelegg forsterket med et slitesterk og varmebestandig belegg som heter Basalt. Basalt er et fiber produsert på mineralet Basalt og har egenskaper som gjør det spesielt egnet til å brukes i bremsebelegg. Basalt gir høy friksjon og gir dermed også høy bremseeffekt. Høy bremseeffekt fører normalt til høyere temperatur som igjen fører til mindre bremseeffekt, men Basalt har også egenskaper som løser disse utfordringene. Med høy varmeisolasjonsevne, varmestabilitet og høy slitestyrke er Basalt et ideelt materiale å bruke i bremsebanen.

Design
Det elegant klassiskt design i sort og hvit med UD 3k matt overflate passer alle sykler uansett farge.

Hjulsettene leveres med hurtigkobling, to ekstra eiker, felgbånd og bremseklosser beregnet for karbonfelg.

Spesifikasjoner
Felgmål 700C, effektiv felgdiameter(ERD) 572 mm
Felgbredde 28 mm
Felg dybde 38 mm
Tubeless kompatibelt Nei
Materiale T700 og T1000 karbon fra Toray
Bremsebelegg Basalt, 11 mm bredde.
Eiker Sapim CX-Delta
Eikeantall 20 forhjul, 24 bakhjul, 2:1 eikeforhold i bakhjulet.
Eikenippler Sapim Aluminium
Eike montering forhjul Radialmontert på begge sider.
Eike montering bakhjul 2:1 med radialmontert på ikke-drivside og tangentialmontert i 2X på drivside(drevsiden).
Eike spenn 90 kgf i forhjul og 130 kgf i bakhjul.
Rundhet <0,5 mm
Offset, sidekast <0,2 mm
Maks lufttrykk 130 psi
Maks ryttervekt 110 kg
Vekt 1460g ± 30g
Dette følger med 2 stk hurtigkoblinger, 2 sett bremseklosser, 2 stk eiker og 2 stk felgbånd.
Kassett kompatibilitet Shimano 8/9/10/11 delt, Sram 8/9/10/11-delt og
  Campagnolo 9/10/11 delt
Finish 3K Matt
Garanti 3 års garanti- og serviceavtale. Les mer her.
   
   
Navene  
   
Front Performante F
Vekt 78g
Lager 2 stk Enduro lukkede 699 maskinlager. Dim: 9 x 20 x 6mm
Eikehull 20 stk. Ø2,4mm
Aksling Ø9mmx100mm AL7075
O.L.D. 100mm
P.C.D. Ø30mm 
F.T.F. 37,75mm
   
Bak Performante R
Vekt: 235g
Lager 2 stk Enduro lukkede 6802 maskinlager i navet og 2 stk Enduro 6902 i kassettboss. Dim 6902: 15 x 28 x 7mm. Dim 6802: 15 x 24 x 5
Eikehull 24 stk. 2,4mm
Aksling 130mm
O.L.D. 142mm
P.C.D. Ø38,5mm og 50,6mm på drevside
F.T.F. 67,6mm
Boss 6 Pawl(sperrer), Aluminium
Kassett kompatibilitet Shimano 8/9/10/11, Sram 8/9/10/11, Sram XD-drive, Campagnolo 9/10/11.
   
Hva er O.L.D., P.C.D. og F.T.F.?

Bruk mellomrom for å adskille stikkord. Bruk appostroff for fraser.

HER ER NOEN FLERE VARER SOM KAN VÆRE AV INTERESSE.